Baterijski trimer FSA 56

STIHL FSA 56

Akumulatorska kosa visoke snage košnje za poslove uređivanja travnjaka i čišćenja. Promer reza je 280 mm, uređaj je opremljen mekanom oblogom upravljačke ručke i okruglom ručkom podesivom po visini. Posebno tih uređaj koji ne zahtjeva korištenje zaštite za sluh. Tihi rad Akumulatorski uređaji linije COMPACT taku su tihi da ne zahtevaju korištenje zaštite za sluh
Osovina podesiva po dužini Savršeno izbalansirana kosa FSA 56 opremljena je elastičnim ručkama i osovinom prilagodljive dužine. Međupozicija akumulatora Akumulator u uređaju može biti smešten u dve pozicije. Prva pozicija je za prenos i odlaganje u kojoj je akumulator čvrsto u uređaju, ali nije ostvaren kontakt između uređaja i akumulatora. Druga pozicija je pozicija za korištenje u kojoj akumulator predaje električnu energiju sistemu. Okrugla ručka Ergonomski oblikovana okrugla ručka omogućava jednostavan rad u svakoj poziciji uređaja, s minimalnim naporom.
Uređaj bez baterije i punjača, Prečnik košenja 280mm, Težina 2.5kg

Baterijski trimer FSA 57 (bez baterije i punjača)

19.999,00 рсд

FSA 57 BATERIJSKA MOTORNA KOSA: LAKO SREDIŠTE RADA

Snažan učinak košenja laganog STIHL FSA 57 bežičnog trimera travnjaka pomaže vam da efektivno trimujete manje travnjake i ivice travnjaka. FSA 57 trimer za travu se pokreće na STIHL AK sistem bateriju. Njegov elektromotor čini ovaj električni alat vrlo tihim, a time i pogodnim za upotrebu u okruženju sa osetljivošću na buku. Ovo je dragocena prednost, posebno u kućnim baštama i stambenim blokovima. Ovaj bežični trimer za travu je posebno dizajniran kako bi vam omogućio da ergonomično radite: dužina vratila se može podesiti pritiskom na dugme. Takođe možete da podesite rukohvat bez alata. Ručka mekog prianjanja sa kontrolnom polugom izuzetno lako prianja i apsorbuje neke od generisanih vibracija. Nosač odstojnik koji se može preklopiti na gore ili na dole podržava precizno i lagano trimovanje oko drveća i šiblja, kao i oko objekata. Baterijski trimer za travu poseduje kao standard STIHL AutoCut C 3-2 glavu za košenje, koja se može puniti bez alata. STIHL preporučuje upotrebu okrugle tihe linije za košenje za bežične trimere za travu sa glavom za košenje. Ovo ne samo da smanjuje zvučno zagađenje dok radite, već je i dokazano efikasnije na testovima. U poređenju sa okruglom linijom za košenje, korisni vek baterije sa ovim tipom je i do 10% duži sa istim učinkom rezanja. STIHL snabdeva bežične trimere za travu sa glavama za košenje okruglom i tihom linijom za košenje kao standard. Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL FSA 57 bežičnim trimerom za travu i koliko je vremena potrebno da se instalirana baterija napuni.

СТИХЛ корисни век трајања батерије и време пуњења

Baterijski trimer FSA 57 SET

34.499,00 рсд

FSA 57 BATERIJSKA MOTORNA KOSA U KOMPLETU SA AK 10 BATERIJOM AL 101 STANDARDNIM PUNJAČEM: ZA TIHO I EFIKASNO KOŠENJE

Ako još nemate STIHL AK sistem električni alat, vredi da kupite STIHL FSA 57 kao komplet. Pored trimer travnjaka visokog učinka sa izuzetnim učinkom košenja, paket takođe uključuje kompaktnu STIHL AK 10 litijum-jonsku bateriju i STIHL AL 101 standardni punjač, što znači da možete odmah da počnete sa negom travnjaka. Ovaj bežični trimer za travu je vrlo tih, tako da možete čak i da ga koristite u okruženju sa osetljivošću na buku. Ovaj trimer za travu je specijalno dizajniran kako bi vam omogućio da ergonomično radite: dužina vratila se može podesiti pritiskom na dugme. Takođe možete da podesite rukohvat bez alata. Ručka mekog prianjanja sa kontrolnom polugom izuzetno lako prianja i apsorbuje neke od generisanih vibracija. Precizno i lagano trimovanje oko biljaka poput drveća i šiblja, kao i oko objekata, podržava nosač odstojnik koji se može preklopiti na gore ili na dole. Komplet bežičnog STIHL FSA 57 trimera za travu sa AK 10 baterijom i AL 101 standardnim punjačem je standardan sa STIHL AutoCut C 3-2 glavom za košenje, koja se može puniti bez alata. STIHL preporučuje upotrebu okrugle tihe linije za košenje za bežične trimere za travu sa glavom za košenje, pošto se time smanjuju emisije dok radite, a takođe je i dokazano efikasno na testovima. To bateriji pruža korisni vek i do 10% duži od okrugle glave za košenje, sa istim učinkom rezanja. Zato STIHL bežični trimeri za travu sa glavom za košenje imaju okruglu i tihu liniju za košenje kao standard. Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL FSA 57 bežičnim trimerom za travu i koliko vremena je potrebno da se instalirana baterija napuni.

СТИХЛ корисни век трајања батерије и време пуњења