Prikaz 1–12 od 18 rezultata

Makaze za orezivanje PG 10

1.800,00 рсд

PG 10 BYPASS MAKAZE ZA OREZIVANJE: OSNOVNI MODEL ZA REZANJE U BAŠTI

STIHL PG 10 makaze za orezivanje voća su dizajnirane za održavanje kućne bašte. Sastoje se od aluminijumskog tela sa ručkama obloženim plastikom. Možete očekivati precizno rezanje od STIHL PG 10 makaza, a i rezna ivica takođe može da se ponovo naoštri po potrebi. Sigurnosna kopča sa praktičnim jednoručnim zatvaranjem se lako otvara palcem. Takođe možete koristiti urez PG 10 makaza za orezivanje voća da isečete žice. Dobićete još bolje rezultate svog rada u bašti sa praktičnim dodacima za makaze, makaze za orezivanje, testere za orezivanje i baštenske makaze, na primer odgovarajuću

Univerzalne makaze PG 20

3.950,00 рсд

PG 20 BYPASS MAKAZE ZA OREZIVANJE: PRECIZNE I IZDRŽLJIVE

STIHL PG 20 makaze za orezivanje voća su pogodne za održavanje parkova i održavanje kućnih bašta. Bez obzira na to da li ste profesionalac ili privatni korisnik, hromirano telo makaza zaštićeno od korozije garantovaće da možete da nastavite sa upotrebom ovog ključnog alata još dugo godina. PG 20 makaze za orezivanje voća precizno režu, a oštrica se može ponovo naoštriti po potrebi. Sigurnosna kopča sa praktičnim jednoručnim zatvaranjem se lako otvara palcem. STIHL PG 20 makaze se mogu koristiti za rezanje manjih grana do 25 mm efektivno i brzo i, zahvaljujući integrisanom urezu za rezanje žica, takođe mogu da režu tanke žice. Nudimo širok opseg opcionih dodataka za makaze, makaze za orezivanje, testere za orezivanje i baštenske makaze, poput STIHL futrole, koja se može koristiti za bezbedno skladištenje vaših STIHL PG 20 makaza za orezivanje voćauz istovremenu zaštitu oštrica. STIHL PG 25 nakovanjskim makazama je dodeljena KWF standardna oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. savetodavni odbor za šumarstvo i šumarsku tehnologiju.

Amboss PG 25 makaze za orezivanje

4.200,00 рсд

PG 25 NAKOVANJSKE MAKAZE ZA OREZIVANJE: UNIVERZALNE MAKAZE, TAKOĐE POGODNE ZA TVRDO DRVEĆE

STIHL PG 25 nakovanjske makaze nude svestranu podršku zaodržavanje bašte, na primer kada sređujete zaraslu baštu Prilikom rezanja sa nakovanjskim makazama, rezna oštrica je direktno suočena sa licem nakovnja. Zahvaljujući mehanizmu rezanja nakon povlačenja, možete koristiti ove zgodne makaze za jednostavno rezanej debljih grana tvrdog drveća, a posebno mrtvog drveća prečnika do 15 mm. STIHL PG 25 nakovanjske makaze su dugačke 20 cm i teške 260 g. Mehanizam blokiranja sa praktičnom jednoručnom kopčom može se lako otvoriti palcem. STIHL PG 25 nakovanjske makaze za grane se čak mogu koristiti za rezanje materijala poput plastičnih profila ili creva. Telo makaza otporno na koroziju garantuje dug korisni vek

Универзални модел за тврдо дрво, пластичне профиле и црева Заменљива сечива, тело са заштитом од корозије.

Makaze za lako potkresavanje PB 10

6.600,00 рсд

PB 10 BYPASS MAKAZE ZA GRANE: NAROČITO POGODNE ZA UPOTREBU U VINOGRADIMA I VOĆNJACIMA

STIHL PB 10 makaze za orezivanje voća čine rad u vinogradima i voćnjacima posebno udobnim. Profesionalci i privatni korisnici će podjednako imati koristi od prigušnica koje koriste zglobovima. Pričvrsni žlebovi na nakovnju takođe podržavaju posebno udobno rukovanje PB 10, pošto sprečavaju da odsečci skliznu i time dozvoljavaju precizno rezanje. Usečeni žleb takođe olakšava rezanje biljaka bogatih vlagom. Kovane oštrice ovih makaza su izuzetno robusne i imaju mali žleb na zglobu koji se može koristiti za primenu ulja za podmazivanje. Ovo omogućava da ulje prodire u tačku podmazivanja u zglobu, što garantuje da se održava lakoća kretanja rezne glave. STIHL PB 10 makaze za orezivanje voća su dugačke 60 cm i pogodne za grane prečnika do 35 mm. Takođe ćete pronaći praktične dodatke za makaze, makaze za orezivanje, testere za orezivanje ibaštenske makaze, poput STIHL kamena za brušenje i obrađivanje za redovno održavanje makaza za orezivanje, makaza i drugih reznih alata. Ovo će vam takođe pomoći da efikasno i optimalno izvršavate zadatke rezanja kao deo vaših radova na održavanju bašte. Ovim makazama za orezivanje je dodeljena KWF-Profi oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. savetodavnog odbora za šumarstvo i šumarsku tehnologiju.

Makaze za srednje potkresavanje PB 11

7.100,00 рсд

PB 11 BYPASS MAKAZE ZA OREZIVANJE: MAKAZE SREDNJE DUŽINE ZA OREZIVANJE VOĆNJAKA I VINOGRADA

Dugačke 75 cm, STIHL PB 11 makaze za orezivanje voća su srednje dužine i specijalno su dizajnirane za upotrebu u vinogradima i voćnjacima, kao i zarezanje voćaka. Profesionalci i privatni korisnici će podjednako ceniti visok nivo udobnosti koji nude makaze, posebno tokom dugih perioda upotrebe. Ovo omogućavaju prigušnice, koje su lagane na zglobovima. Pričvrsni žlebovi na nakovnju garantuju precizno rezanje pomoću STIHL PB 11, pošto pouzdano sprečavaju proklizavanje materijala koji režete. Usečeni žleb u oštrici takođe garantuje čisto rezanje posebno bujnih biljaka. Kovane oštrice su izuzetno robusne i, zajedno sa reznom glavom, vrlo lako je upravljati njima zahvaljujući njihovoj unutrašnjoj funkciji ulja za podmazivanje. Ovo se olakšava žlebom za ulje na spoju preko kojeg možete sipati ulje za podmazivanje, koje zatim brzo i lako prodire do tačke podmazivanja. Ovim se garantuje održavanje slobodnog kretanja rezne glave. PB 11 makaze za orezivanje voća su pogodne za grane prečnika do 35 mm. Nudimo širok opseg praktičnih dodataka za makaze i sekače, poput STIHL 3-u-1 alata za oštrenje, koji možete koristiti za oštrenje ne samo vaših makaza za orezivanje, već i drugih alata poput sekira, malih sekira, noževa i kućnih makaza, tako da imate sve što vam treba za negu vaših alata. Uz pravilnu negu, možete uživati u radu sa STIHL PB 11 makaza u dugom vremenskom periodu. Ovim makazama za orezivanje je dodeljena KWF-Profi oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. savetodavnog odbora za šumarstvo i šumarsku tehnologiju.

практичан прибор за маказе и секаче

Makaze za orezivanje Amboss PB 25

9.700,00 рсд

PB 25 NAKOVANJSKE MAKAZE ZA OREZIVANJE: ZA REZANJE TVRDOG I MRTVOG DRVETA

STIHL PB 25 nakovanjske makaze za orezivanje su razvijene specijalno za profesionalce i privatne korisnike. Ako treba da režete grmlje i žive ograde koje sadrže visok udeo tvrdog i mrtvog drveća, ove makaze za orezivanje su savršen izbor. Prilikom rezanja pomoću nakovanjskog mehanizma, rezna oštrica se gura direktno na široki nakovanj, omogućavajući vam da lako režete ovaj tip drveta sa STIHL PB 25. Sa dužinom od 80 cm, makaze mogu lako da režu grane debljine i do 40 mm, upotrebom optimalnog prenosa snage pomoću efekta poluge. Sa mehanizmom rezanja nakon povlačenja, uvek možete da radite udobno i efektivno sa PB 25 nakovnjem. Nelepljive oštrice garantuju konzistentno precizno rezanje. Nakovanj je zamenljiv, tako da će vam PB 25 makaze za orezivanje dug koristan vek. Samo pozovite vašeg lokalnog STIHL dilera za zamensku glavu nakovnja. Naši opcioni STIHL dodaci za makaze za orezivanje, poput STIHL 3-u-1 alata za oštrenje, omogućavaju vam da osigurate da oštrice na vašim makazama za orezivanje i drugi alati ostanu oštri. Do znači da STIHL PB 25 nakovanjske makaze za orezivanje mogu efektivno da vas podržavaju prilikom rada u bašti i održavanja bašte u dugom vremenskom periodu. STIHL PB 25 nakovanjskim makazama za orezivanje dodeljena je KWF Professional oznaka kvaliteta od strane Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. savetodavnog odbora za šumarstvo i šumarsku tehnologiju.