Baterijski trimer za živu ogradu HSA 60 (bez baterije i punjača)

29.299,00 рсд

HSA 60 BATERIJSKI TRIMER ZA ŽIVU OGRADU : ZA PRECIZNO REZANJE VELIKIH BAŠTENSKIH ŽIVIH OGRADA

Uz STIHL HSA 60 bežični trimer za živu ogradu, možete efektivno i pogodno da orezujete čak i velike žive ograde na vašem tlu i prilikom održavanja bašte. Zahvaljujući svom izdržljivom EC motoru, STIHL HSA 60 je trimer za živu ogradu vrlo visokog učinka. Radi sa litijum-jonskim baterijama iz STIHL AK sistema.  Prilikom upotrebe STIHL HSA 60 zadivljuje svojim optimalnim balansom i udobnim i ergonomičnim radom. Možete okretati multifunkcionalnu ručku 90° na levo ili desno pritiskom na dugme. Na ovaj način vaš STIHL HSA 60 vam omogućava da izuzetno ergonomično režete u različitim smerovima, na primer prilikom orezivanja sa strane ili u visini glave. Rukohvat takođe podržava laku upotrebu trimera za živu ogradu. To znači da takođe možete lako upravljati i usmeravati vaš trimer za živu ogradu levom ili desnom rukom. Rezna oštrica sa laserskim rezanjem, dijamantski izbrušena i stvrdnuta vam omogućava da režete i trimujete velike žive ograde, šiblje i druge biljke precizno i brzo. Zahvaljujući geometriji oštrice u obliku suze sa 34 mm razmaka između zubaca, grane se zadržavaju u reznoj oštrici i čisto se režu uz izuzetan učinak rezanja. Ako se tvrde grane zaglave u reznim oštricama, možete pokrenuti sistem protiv blokiranja jednostavnim pritiskom na glavni prekidač. Promena smera rotacije će dovesti do ponovnog slobodnog kretanja oštrica za rezanje. STIHL antivibracioni sistem smanjuje vibracije na ručkama, štiteći vaše mišiće i zglobove. Ovo vam omogućava da udobno radite i u dužim periodima upotrebe. Proverite naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja da biste videli koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL HSA 60 R bežičnim trimerom za travu i koliko vremena treba da se napuni baterija koju koristite. Prilikom rezanja blizu tla, na primer, nastavak za rezanje je zaštićen štitnikom za vrh na odvrtanje. HSA 60 bežični trimer za živu ogradu ima dužinu vodilice od 60 cm.

Baterijski trimer za živu ogradu HSA 60 SET

40.999,00 рсд

HSA 60 BATERIJSKI TRIMER ZA ŽIVU OGRADU U KOMPLETU SA AK 10 I AL 101: ZA PRECIZNO REZANJE VELIKIH BAŠTENSKIH ŽIVIH OGRADA

Uz STIHL HSA 60 bežični trimer za živu ogradu, možete efektivno i pogodno da orezujete čak i velike žive ograde na vašem tlu i prilikom održavanja bašte. Zahvaljujući svom izdržljivom EC motoru, STIHL HSA 60 je trimer za živu ogradu vrlo visokog učinka. Radi sa litijum-jonskim baterijama iz STIHL AK sistema. U ovom kompletu, HSA 60 iz STIHL-a dolazi kao standard sa jednom STIHL AK 10 litijum-jonskom baterijom i STIHL AL 101 standardnim punjačem. Ovo znači da odmah možete da počnete sa trimovanjem vaše žive ograde u područjima sa osetljivošću na buku. Prilikom upotrebe STIHL HSA 60 zadivljuje svojim optimalnim balansom i udobnim i ergonomičnim radom. Možete okretati multifunkcionalnu ručku 90° na levo ili desno pritiskom na dugme. Na ovaj način vaš STIHL HSA 60 vam omogućava da izuzetno ergonomično režete u različitim smerovima, na primer prilikom orezivanja sa strane ili u visini glave. Rukohvat takođe podržava laku upotrebu trimera za živu ogradu. To znači da takođe možete lako upravljati i usmeravati vaš trimer za živu ogradu levom ili desnom rukom. Rezna oštrica sa laserskim rezanjem, dijamantski izbrušena i stvrdnuta vam omogućava da režete i trimujete velike žive ograde, šiblje i druge biljke precizno i brzo. Zahvaljujući geometriji oštrice u obliku suze sa 34 mm razmaka između zubaca, grane se zadržavaju u reznoj oštrici i čisto se režu uz izuzetan učinak rezanja. Ako se tvrde grane zaglave u reznim oštricama, možete pokrenuti sistem protiv blokiranja jednostavnim pritiskom na glavni prekidač. Promena smera rotacije će dovesti do ponovnog slobodnog kretanja oštrica za rezanje. STIHL antivibracioni sistem smanjuje vibracije na ručkama, štiteći vaše mišiće i zglobove. Ovo vam omogućava da udobno radite i u dužim periodima upotrebe. Proverite naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja da biste videli koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL HSA 60 R bežičnim trimerom za travu i koliko vremena treba da se napuni baterija koju koristite. Prilikom rezanja blizu tla, na primer, nastavak za rezanje je zaštićen štitnikom za vrh na odvrtanje. HSA 60 bežični trimer za živu ogradu ima dužinu vodilice od 60 cm.