Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

Motorna testera MS 260

86.999,00 рсд

STIHL MS 260

Veoma laka, pokretljiva i snažna profesionalna motorna testera. Vrlo dobra za krčenje, seču slabijih stabala i za radove u komunalnim službama. Ima veoma dobar odnos snage i mase. Zapremina 50.2 cm3 ,Snaga 3.5KS, vodilica Rollomatic E 40cm, RM3 0.325"  

Motorna testera MS 361

97.999,00 рсд

STIHL MS 361

Veoma izdržljiva testera za najviše zahteve. Vrlo dobar odnos snage i mase. Vrlo siromašna vibracijama. Dobro ubrzava i ima visok obrtni moment u širokom dijapazonu broja obrtaja. Zapremina 59.0 cm3 ,Snaga 4.6KS, vodilica Rollomatic E 40cm, RS 3/8"  

НАПОМЕНА: Овај уређај се преузима САМО на продајном месту уз савете о безбедном руковању

Motorna testera MS 362

109.999,00 рсд

VEOMA DOBRO OPREMLJENA ZA SEČU U ŠUMI SREDNJEG INTENZITETA

Opremljena STIHL M-Tronic-om, STIHL MS 362 profesionalna motorna testera se brzo pokreće i garantuje optimalan učinak motora u svakom trenutku, zahvaljujući detekciji hladnog i toplog paljenja. U isto vreme, pumpa za ulje sa kontrolisanom isporukom garantuje efikasnu potrošnju ulja. Ostale ključne funkcije MS 362 benzinske motorne testere:
 • Povećana efikasnost motora zahvaljujući STIHL tehnologiji 4 kanala.
 • Blago prema mišićima i zglobovima: STIHL antivibracioni sistem značajno smanjuje vibracije motora i električnih alata.
 • Čestice grube prljavštine se uklanjaju pomoću sistema za filter za vazduh koji je dugog veka pre nego što dođu do filtera. HD2 filter za vazduh uklanja fine čestice iz vazduha, čime se značajno produžava vreme za koje se motornom testerom može upravljati pre nego što filter mora da se očisti.

СТИХЛ МС 362 Модерна моторна тестера снаге 3,4 кВ и 2-МИКС мотором користи до 20% мање горива и има до 50% мање емисије издувних гасова у поређењу са истим моторним тестерама без 2-МИКС технологије. Додатне перформансе: издржљив систем филтера за ваздух са предкомором, професионални антивибрациони систем који смањује вибрације и оптимизује руковање, као и регулациона пумпа за уље. Веома ефикасан у свим радовима са средње тврдим дрветом.

Запремина 59,0 цм3, снага 4,6 КС, вођица Ролломатиц Е 40 цм, РС 3/8" НАПОМЕНА: Овај уређај се преузима САМО на продајном месту уз савете о безбедном руковању

Motorna testera MS 382

104.999,00 рсд

BENZINSKA MOTORNA TESTERA MS 382: ZA ŠUMARSTVO I POLJOPRIVREDU

STIHL MS 382 benzinska motorna testera je idealna za seču i obradu vitkih do stabala srednje debljine u šumarstvu i poljoprivredi. Lako se upravlja i impresionira visokom pouzdanošću i lakoćom servisiranja.   Specijalna ručica za pokretanje STIHL ElastoStart čini pokretanje motorne testere mnogo lakšim. Sve funkcije, kao što su hladan start, topli start, rad i gašenje, mogu se udobno i bezbedno kontrolisati pomoću kontrole sa jednom polugom, tako da vaša desna ruka uvek može da ostane na ručki. STIHL Ematic sistem sa pumpom za ulje sa kontrolisanom isporukom isporučuje ulje za lanac baš tamo gde je potrebno i može smanjiti potrošnju ulja do 50%. Ostale karakteristike i prednosti STIHL MS 382 motorne testere na benzin:
 • Kompenzator za smanjen rad na održavanju, jer snaga motora ostaje konstantna dugo vremena čak i kada je vazdušni filter teže zaprljan
 • Ručna dekompresija, tako da je potrebna primetno manja sila povlačenja na užetu pokretača, jer dekompresijski ventil omogućava da deo komprimovane mešavine pobegne
 • STIHL antivibracioni sistem za primetno manje vibracija i manje zamora pri radu
 • Bočno zatezanje lanca za lako i bezbedno zatezanje lanca
 • Poklopci rezervoara bez alata za brzo i lako ručno otvaranje i zatvaranje

СТИХЛ МС 382 Декомпресијски вентил Декомпресијски вентил је део система за лако покретање. Вентил треба притиснути пре него што почне да се смањује почетни притисак компресије, као и напор потребан за повлачење ужета стартера. Декомпресијски вентил је полуаутоматски: када се ручно притисне пре паљења, аутоматски се затвара када се мотор покрене. Антивибрациони систем Интензивне вибрације на ручкама могу довести до дуготрајних ефеката на крвне судове у шакама и рукама. СТИХЛ је ​​стога развио ефикасан систем против вибрација где прецизно израчунате ударне зоне смањују пренос осцилација мотора и ланца тестере на цев ручке и ручку. СТИХЛ Ематиц систем подмазивања СТИХЛ Ематиц систем смањује потрошњу уља за подмазивање ланца до 50% у поређењу са конвенционалним вођицама без Ематиц система, у зависности од комплета за сечење и врсте материјала који се сече. Систем се састоји од СТИХЛ Ематиц или Ематиц С водилице, СТИХЛ Оиломатиц ланца тестере и пумпе за уље са регулатором потрошње, тј. смањена потрошња уља. Уље за подмазивање ланаца циљано је тамо где је потребно и уз најмању потрошњу. СТИХЛ ЕластоСтарт Код мотора са унутрашњим сагоревањем, услед компресије у цилиндру, отпор се ствара током процеса покретања мотора. Стихл ЕластоСтарт је специјална ручка која омогућава несметан процес покретања без изненадне појаве вршне снаге. У исто време, интегрисани елемент за пригушивање углађује проток снаге који се јавља током покретања. На овај начин је процес покретања у великој мери олакшан. Бочно затезање ланца Погодан начин затезања ланца на безбедној удаљености од сечива ланца. Пумпа за уље са регулацијом запремине Различите дужине резања, технике рада и врсте дрвета захтевају различите количине уља за сечење. Пумпа за уље са регулацијом количине уља омогућава кориснику да прецизно подеси потребну количину доведеног уља потребну за рад. Операција једном руком Све важне функције као што су старт, сауг, гас и стоп могу се контролисати једном руком. Компензатор Овај контролер одржава константним однос гориво/ваздух у смеши за сагоревање, а самим тим и снагу мотора. Тачна количина горива се испоручује у карбуратор у зависности од количине ваздуха која пролази кроз ваздушни филтер. Филтер не треба чистити док не дође до значајног пада снаге мотора. Запремина 72,2 цм3, снага 5,3 КС, вођица Ролломатиц Е 45 цм, РМ 3/8" НАПОМЕНА: Овај уређај се преузима САМО на продајном месту уз савете о безбедном руковању

Motorna testera MS 462

148.499,00 рсд
STIHL MS 462 Najlakša testera visokih perfomansi u klasi zapremine motora do 70 cm3.Veoma pokretljiva sa odličnim ubrzanjem.Za obaranje drveća i sečenje grana u šumama srednje i velike gustine.Opremljena pumpom za ulje visokih perfomansi i HD2 filterom sa izuzetnom dobrim efektom iltriranja.Pričvršćene navrtke na poklopcu lančanika olakšavaju zamenu lanca,zatvaranje rezervoara bez alata. Zapremina 72.2 cm3 ,Snaga 6.0KS, vodilica Rollomatic E 45cm, RS 3/8"  

НАПОМЕНА: Овај уређај се преузима САМО на продајном месту уз савете о безбедном руковању

Motorna testera MS 462 C

159.999,00 рсд

BENZINSKA MOTORNA TESTERA MS 462 C-M: ZA MAKSIMALNE PERFORMANSE PRI OBARANJU DRVEĆA I SEČENJU GRANA U ŠUMAMA

STIHL MS 462 C-M je vrlo lagana profesionalna motorna testera u klasi kapaciteta 70 cm3. To je čini izuzetno efikasnom u podršci radu u šumi, za šumare i u pejzažnoj arhitekturi, hortikulturi i poljoprivredi. Snaga od 4,4 kW (6 KS) je idealna za seču i rezanje drveća u područjima srednje do visoke gustine. Zahvaljujući svojim komponentama optimizovane težine, ima samo 6,0 kg, što je čini izuzetno agilnom. Znamo da je svaki gram težine bitan kada radite zahtevne poslove. Takođe brzo povećava brzinu i radi pri konstantnoj maksimalnoj brzini. STIHL MS 462 C-M motorna testera za rad u šumi nudi impresivan i snažan STIHL 2-MIX motor i vrlo dobar odnos snage i težine. Potpuno elektronsko STIHL M-Tronic upravljanje motorom garantuje direktno pokretanje i optimalan učinak motora u svakom trenutku. Ostale sofisticirane funkcije ove motorne testere na benzinski pogon uključuju:
 • Poklopce rezervoara bez alata koji omogućavaju brzo i lako punjenje ulja i benzina.
 • Brza i laka zamena lanca zahvaljujući pričvrsnim maticama na poklopcu lančanika.
 • Prilikom rada u prašnjavim uslovima, HD2 filter za vazduh sa radijalnim zaptivačem pouzdano štiti motor od fine prašine i lako se čisti, na primer pomoću STIHL VarioClean. Kombinacija HD2 filtera za vazduh i sistema usmeravanja pre razdvajanja koji je takođe standardan na MS 462 znači da imate koristi od sistema za filter za vazduh koji je dugog veka.

СТИХЛ М-Трониц (М) Потпуно електронски систем управљања мотором прилагођава време паљења и дозу горива у свим режимима рада. Такође узима у обзир спољне услове као што су температура, надморска висина и квалитет горива. Обезбеђује конзистентне перформансе мотора, константну максималну брзину и супериорно убрзање. М-Трониц чини непотребним ручно подешавање карбуратора. Захваљујући електронском препознавању хладног/врућег старта, сада постоји само једна стартна позиција на контролној ручици. Мотор почиње да ради након неколико трзаја ручице стартера, без промене положаја контролне полуге може одмах да убрза до максимума - чак и након хладног старта. М-Трониц такође памти своја претходна подешавања на неодређено време и користи их када поново покренете тестер. Дакле, када су спољни услови исти, максималне перформансе мотора су вам доступне након сваког покретања Запремина 72,2 цм3, снага 6,0 КС, вођица Ролломатиц Е 45 цм, РС 3/8" НАПОМЕНА: Овај уређај се преузима САМО на продајном месту уз савете о безбедном руковању

Motorna testera MS 500 i

207.699,00 рсд

BENZINSKA MOTORNA TESTERA M5 500I: ŠUMARSKA TESTERA VISOKOG UČINKA SA STIHL INJECTION ZA RAD SA DEBELIM DRVEĆEM

STIHL MS 500i motorna testera na benzinski pogon je idealna za radove u šumi. Pre svega, omogućava vam da efikasno obrađujete debelo drveće na osnovu visokog učinka i jednostavne upotrebe ovog alata. Zahvaljujući laganom dizajnu i dinamičkom ponašanju okretača, ova izuzetno pokretljiva motorna testera zadivljuje ne samo prilikom seče i rezanja po dužini, već i prilikom orezivanja. MS 500i je prva motorna testera na svetu koja ima elektronski kontrolisano ubrizgavanje. Inovativna STIHL Injection tehnologija garantuje optimalan učinak motora i izuzetne karakteristike pokretanja, bez obzira na nadmorsku visinu i okolnu temperaturu. Senzori mere vazdušni pritisak i unutrašnju i spoljašnju temperaturu, i prenosi informacije kontrolnoj jedinici. Ovim putem se identifikovane vrednosti mogu koristiti za utvrđivanje optimalne količine goriva i vreme paljenja. Kao rezultat toga, merenje goriva se garantuje otvaranjem i zatvaranjem ventila. STIHL Injection je stoga sinonim za rapidno ubrzanje, izuzetno visoku snagu i malu težinu:
 • lanac ubrzava od 0 km/h do 100 km/h za 0,25 sekundi.
 • MS 500i ostvaruje najbolji odnos snage i težine na tržištu: bez premca 1.24 kg/kW.
Elektronski kontrolisano ubrizgavanje goriva se odvija u oprobanom STIHL 2-MIX motoru, koji nudi visok učinak uz nisku potrošnju goriva. Motorna testera na benzinski pogon poseduje STIHL ElastoStart za zaštitu vaših mišića i zglobova. Njen HD2 filter za vazduh, pričvrsne matice na poklopcu lančanika, pumpa za ulje sa kontrolisanom isporukom, poklopac za gorivo bez alata i zatezanje lanca sa bočnim montiranjem čine vrhunske karakteristike.

МС500и – Моторна тестера – Прва моторна тестера са директним убризгавањем горива. СТИХЛ Ињецтион. Најбољи однос снаге и тежине на тржишту. Идеалан за сечење и обраду дрвета захваљујући својој лаганој конструкцији и одличном убрзању. ХД2 филтер за ваздух са изузетно добрим ефектом филтрирања, фиксне матице на поклопцу ланца олакшавају промену ланца, пумпа за уље високих перформанси, поклопац резервоара без алата за лако и безбедно пуњење горива. Запремина 79,2 цм3, снага 6,8 КС, вођица Ролломатиц СЛ 50 цм, РС 3/8" НАПОМЕНА: Овај уређај се преузима САМО на продајном месту уз савете о безбедном руковању

Motorna testera MS 651

149.299,00 рсд

MOTORNA TESTERA MS 651: TESTERA VISOKIH PERFORMANSI ZA ZAHTEVNE INTERVENCIJE U ŠUMARSTVU

Testera visokog učinka za zahtevne primene u područjima visoke gustine. STIHL antivibracioni sistem, HD2 filter sa izuzetnim efektom filtriranja, pumpa za ulje kontrolisane isporuke sa visokim učinkom za isporuku velikih količina ulja; hvatač valjkastog lanca je standard.
Zapremina 91.1 cm3 ,Snaga 6.8KS, vodilica Rollomatic E 50cm, RS 3/8"
 

Motorna testera MS 661

166.099,00 рсд

STIHL MS 661

Ekstremno snažna, profesionalna motorna testera sa STIHL M-Tronic-om. Testera visokih performansi. Ekstremno izdržljiva i svoju snagu pokazuje prilikom sece stabala velikih precnika. STIHL 2-MIX motor Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i do 20% goriva u poređenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije. Kompenzator Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tacna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora. HD2 filter HD2 filter je napravljen od polietilen filter materijala sa do 70% finijim porama u odnosu na filcane i poliamid filtere kako bi zadržao i najfiniju prašinu. Osim toga, otporan je na vodu i ulje, i stoga veoma lak za čišćenje. Kertridž filtera sa sistemom za otključavanje i zaključavanje omogućava brzu montažu i demontažu bez upotrebe alata. Dekompresioni ventil Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali. Anti-vibracioni sistem Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držaca i ručke. STIHL Ematic sistem podmazivanja STIHL Ematic sistem umanjuje potrošnju ulja za podmazivanje lanca i do 50% u poređenju sa konvencionalnim vodilicama bez Ematic sistema, u zavisnosti od kompleta za sečenje i vrste materijala koji se seče. Sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa regulatorom potrošnje tj. smanjenom potrošnjom ulja. Ulje za podmazivanje lanca ciljano se usmerava tamo gde je potrebno i uz najmanju potrošnju. Uljna pumpa sa regulacijomm količine Razlicite dužine reza, tehnike rada i vrste drveta zahtevaju rezličite količine ulja pri sečenju. Uljna pumpa sa regulacijom količine ulja omogućava korisniku da precizno podešava potrebnu količinu dovedenog ulja potrebnog za rad. Zatezanje lanca sa strane Udoban način zatezanja lanca na bezbednom odstojanju od oštrice lanca. Jednoručno rukovanje Svim važnim funkcijama kao što su start, saug, gas i stop, može da se upravlja jednom rukom. Patent zatvarač Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom. Zapremina 91.1 cm3 ,Snaga 7.3KS, vodilica Rollomatic ES 50cm, RS 3/8"  

НАПОМЕНА: Овај уређај се преузима САМО на продајном месту уз савете о безбедном руковању

Motorna testera MS 661

161.699,00 рсд

STIHL MS 661

Ekstremno snažna, profesionalna motorna testera sa STIHL M-Tronic-om. Testera visokih performansi. Ekstremno izdržljiva i svoju snagu pokazuje prilikom sece stabala velikih precnika. STIHL 2-MIX motor Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i do 20% goriva u poređenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije. Kompenzator Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tacna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora. HD2 filter HD2 filter je napravljen od polietilen filter materijala sa do 70% finijim porama u odnosu na filcane i poliamid filtere kako bi zadržao i najfiniju prašinu. Osim toga, otporan je na vodu i ulje, i stoga veoma lak za čišćenje. Kertridž filtera sa sistemom za otključavanje i zaključavanje omogućava brzu montažu i demontažu bez upotrebe alata. Dekompresioni ventil Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali. Anti-vibracioni sistem Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držaca i ručke. STIHL Ematic sistem podmazivanja STIHL Ematic sistem umanjuje potrošnju ulja za podmazivanje lanca i do 50% u poređenju sa konvencionalnim vodilicama bez Ematic sistema, u zavisnosti od kompleta za sečenje i vrste materijala koji se seče. Sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa regulatorom potrošnje tj. smanjenom potrošnjom ulja. Ulje za podmazivanje lanca ciljano se usmerava tamo gde je potrebno i uz najmanju potrošnju. Uljna pumpa sa regulacijomm količine Razlicite dužine reza, tehnike rada i vrste drveta zahtevaju rezličite količine ulja pri sečenju. Uljna pumpa sa regulacijom količine ulja omogućava korisniku da precizno podešava potrebnu količinu dovedenog ulja potrebnog za rad. Zatezanje lanca sa strane Udoban način zatezanja lanca na bezbednom odstojanju od oštrice lanca. Jednoručno rukovanje Svim važnim funkcijama kao što su start, saug, gas i stop, može da se upravlja jednom rukom. Patent zatvarač Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom. Zapremina 91.1 cm3 ,Snaga 7.3KS, vodilica Rolomatic E 45cm, RM 3/8"  

НАПОМЕНА: Овај уређај се преузима САМО на продајном месту уз савете о безбедном руковању

Motorna testera MS 881

219.599,00 рсд

MS 881 BENZINSKA MOTORNA TESTERA: TESTERA VISOKOG UČINKA ZA NAJTEŽE POSLOVE

Sa izlazom od 6,4 kW (8,7 KS), STIHL MS 881 ne samo da ima najsnažniji STIHL 2-MIX motor od svih STIHL motornih testera, već je i najsnažnija motorna testera serijske proizvodnje na svetu. Ova benzinska motorna testera je razvijena za radnike u šumarstvu i profesionalce u pilanama, radi pouzdane i efektivne podrške prilikom seče, rezanja po dužini i podužnog testerisanja.

UDOBAN I BEZBEDAN RAD

Čak i pokretanje STIHL MS 881 benzinske motorne testere treba da bude što lakše. Zato poseduje dekompresioni ventil i STIHL ElastoStart kako bi pokretanje bilo značajno lakše. Kontrola kretanja sa jednom polugom omogućava vam da pristupite svim funkcijama samo jednom rukom, tako da vaša desna ruka uvek bude na poluzi. STIHL antivibracioni sistem efektivno smanjuje vibracije na polugama, štiteći vaše mišiće i zglobove,  dok polietilenski HD2 filter za vazduh filtrira čak i vrlo finu prašinu, štiteći motor od kontaminanata. Filter se može efektivno očistiti i zameniti bez upotrebe alata. Kako bi se izbegao mogući kontakt između ruke i lanca testere ili zaustavne kandže, sa strane se nalazi zatezni zavrtanj za zatezanje lanca. Zahvaljujući dugmetu za zaustavljanje, možete zaustaviti motornu testeru pritiskom na dugme. Čim se STIHL MS 881 zaustavi, automatski se podešava u položaj pokretanja kako biste je odmah ponovo pokrenuli.

СТИХЛ МС 880 Најјача серијска моторна тестера на свету! Врхунски модел за шумарство. За најзахтевније изазове и екстремне услове. Сада доступан са бољим односом снаге и тежине и новим издувним системом. Идеалан за свакодневну употребу при сечењу стабала великих пречника. Декомпресијски вентил Декомпресијски вентил је део система за лако покретање. Вентил треба притиснути пре него што почне да се смањује почетни притисак компресије, као и напор потребан за повлачење стартног ужета. Декомпресијски вентил је полуаутоматски: када се ручно притисне пре паљења, аутоматски се затвара када се мотор покрене. Антивибрациони систем Интензивне вибрације на ручкама могу довести до дуготрајних ефеката на крвне судове у шакама и рукама. СТИХЛ је ​​стога развио ефикасан систем против вибрација где прецизно израчунате ударне зоне смањују пренос осцилација мотора и ланца тестере на цев ручке и ручку. СТИХЛ Ематиц систем подмазивања СТИХЛ Ематиц систем смањује потрошњу уља за подмазивање ланца до 50% у поређењу са конвенционалним вођицама без Ематиц система, у зависности од комплета за сечење и врсте материјала који се сече. Систем се састоји од СТИХЛ Ематиц или Ематиц С водилице, СТИХЛ Оиломатиц ланца тестере и пумпе за уље са регулатором потрошње, тј. смањена потрошња уља. Уље за подмазивање ланаца циљано је тамо где је потребно и уз најмању потрошњу. Пумпа за уље са регулацијом запремине Различите дужине резања, технике рада и врсте дрвета захтевају различите количине уља за сечење. Пумпа за уље са регулацијом количине уља омогућава кориснику да прецизно подеси потребну количину доведеног уља потребну за рад. Бочно затезање ланца Погодан начин затезања ланца на безбедној удаљености од сечива ланца. Операција једном руком Све важне функције као што су старт, сауг, гас и стоп могу се контролисати једном руком. Затварање на патент затварач Посебна пажња је посвећена поклопцима резервоара за гориво и уље за лако отварање и закључавање без потребе за алатом. Грејање карбуратора Преласком из летњег у зимски режим, ваздух се претходно загрева кроз ребра цилиндра мотора, обезбеђујући да се карбуратор не смрзава на ниским температурама. Запремина 121,6 цм3, снага 8,7 КС, водилица Дуроматиц Е 75 цм, РС 0,404" НАПОМЕНА: Овај уређај се преузима САМО на продајном месту уз савете о безбедном руковању