Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Baterijski trimer za živu ogradu HSA 50 (bez baterije i punjača)

19.999,00 рсд

HSA 50 BATERIJSKE MAKAZE ZA ŽIVU OGRADU: ZA PRECIZNO I TIHO SEČENJE BAŠTENSKIH ŽIVIH OGRADA I ŽBUNJA SREDNJE VELIČINE.

STIHL HSA 50 baterijske makaze za živu ogradu su zaista svestrane za održavanje tla i bašte u domaćem okruženju. Možete ih koristiti za rad u područjima osetljivim na buku i za rezanje vaše žive ograde. STIHL HSA 50 su takođe idealane za trimovanje šiblja ili održavanje šimšira. Lagane baterijske makaze za živu ogradu rade na litijum-jonske baterije iz STIHL AK sistema i zadivljuju svojim optimalnim balansom. Rukohvat sa elementom interne kontrole omogućava pogodno rezanje STIHL HSA 50 baterijskih makaza za živu ogradu. Možete lako koristiti vaše makaze za živu ogradu levom ili desnom rukom. Rezna oštrica sa laserskim rezanjem, dijamantski izbrušena i stvrdnuta vam omogućava da režete i trimujete žive ograde, šiblje i druge biljke srednje veličine precizno i brzo. Zahvaljujući geometriji oštrice u obliku suze sa razmakom između zubaca od 30 mm, grane se zadržavaju u reznoj oštrici i čisto se režu uz izuzetan učinak rezanja. Nastavak za rezanje je zaštićen štitnikom za vrh na odvrtanje prilikom rada blizu tla, na primer. HSA 50 baterijske makaze za živu ogradu imaju dužinu noža 50 cm. Proverite naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja da biste videli koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL HSA 50 R baterijskim makazama za živu ogradu i koliko je vremena potrebno da se napuni baterija koju koristite.

Baterijski trimer za živu ogradu HSA 50 SET

31.499,00 рсд

HSA 50 BATERIJSKE MAKAZE ZA ŽIVU OGRADU U KOMPLETU SA AK 10 I AL 101: ZA TIHO SEČENJE ŽIVIH OGRADA SREDNJE VELIČINE

STIHL HSA 50 trimer za živu ogradu je svestran za trimovanje živih ograda kod održavanja tla bašte u domaćem okruženju. U oovm kompletu, HSA 50 bežični trimer za živu ogradu iz STIHL-a dolazi sa STIHL AK 10 litijum-jonskom baterijom i STIHL AL 101 standardnim punjačem. To znači da možete odmah da počnete i da efikasno trimujete žive ograde i šiblje srednje veličine ili da održavate šimšir u područjima sa osetljivošću na buku. Interni element kontrole u rukohvatu omogućava vam da režete lako i pogodno sa STIHL HSA 50 bežičnim trimerom za živu ogradu, koristeći levu ili desnu ruku. Rezne oštrice laserski rezane, dijamantski brušene i stvrdnute podržavaju brz napredak u radu uz vrlo dobar učinak rezanja. Zahvaljujući geometriji oštrice u obliku suze sa razmakom između zubaca od 30 mm, grane se zadržavaju u reznoj oštrici i čisto se režu. Nastavak za rezanje je zaštićen štitnikom za vrh na odvrtanje. HSA 50 bežićni trimer za živu ogradu ima dužinu vodilice od 50 cm.
Proverite naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja da biste videli koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL HSA 50 R baterijskim makazama za živu ogradu i koliko je vremena potrebno da se napuni baterija koju koristite.

Baterijski trimer za živu ogradu HSA 56 SET

34.499,00 рсд

STIHL HSA 56

Tihi rad Akumulatorski uređaji linije COMPACT taku su tihi da ne zahtevaju korištenje zaštite za sluh. Inovativni oblik noževa Zaobljeni vrh noževa osigurava granu protiv isklizavanja iz radnog opsega reznog alata. Time je radni učinak znatno povećan. Međupozicija akumulatora Akumulator u uređaju može biti smješten u dve pozicije. Prva pozicija je za prenos i odlaganje u kojoj je akumulator čvrsto u uređaju, ali nije ostvaren kontakt između uređaja i akumulatora. Druga pozicija je pozicija za korišćenje u kojoj akumulator predaje električnu energiju sistemu. Ergonomska mekana ručka Čvrst i udoban prihvat ručke zahvaljujući ergonomski uobličenoj mekanoj oblozi. Delimično apsorbuje vibracije i time rad čini ugodnijim. Dvostrano naoštreni noževi STIHL makaze za živu ogradu sa dvostrano naoštrenim noževima pružaju optimalan radni učinak bez obzira na smer reza. Time je također olakšano rezanje u uglovima žive ograde. Dvoručni prekidač Svrha dvoručnog prekidača je da osigura uređaj protiv neželjenog pokretanja ako obe ruke korisnika ne drže čvrsto uređaj za obe ručke. Broj okretaja motora jednostavno se reguliše kontrolom pritiska na polugu za pokretanje, smeštenu na zadnjoj ručki, konstantno . To osigurava miran i precizan rad. Ručke su uobličene prihvatljivo levacima i dešnjacima. Štitnik vodećeg dela HSA Zaštitni vrh štiti vrh oštrice od trošenja i oštećenja pri radu u blizini tla ili prepreke Akumulator AK 20 Kompaktni Litijum-iosnki akumulator za Aku uređaje linije COMPACT, kapaciteta 112 Wh. Vreme korištenja zavisi od uređaja. Opremljen sastavom LE-dioda kojim pokazuje stanje napunjenosti i ispravnosti akumulaora.Kompatibilan sa AL 101, AL 100, AL 300 i AL 500. Uređaj sa baterijom i punjačem, Dužina rezanja 45cm, Težina 2.9kg Možete proveriti koliko možete da radite sa svojim STIHL baterijskim uredjajem  i koliko vremena je potrebno da se baterija napuni u našem pregledu: https://www.stihl.rs/sr/stihl-tehnologija/baterijska-tehnologija/vreme-rada-baterija